2012. december 11., kedd

Karácsonyra e-könyvet!

A karácsony közeledtével sokan törik a fejüket, mi lenne a legmegfelelőbb meglepetés szeretteinek. Az ügyesebbek már kitalálták, a még ügyesebbek be is szerezték, mi pedig a lázas gondolkodás idejét töltjük.
Az interneten található ötletek rendkívüli kreativitásról adnak tanúbizonyságot. De persze az anyagi forrásnak is megfelelőnek kell lennie....

Ötletek egyike az e-könyv.
Az e-könyvről -mint könyvről, s mint adathordozóról is-számtalan vita folyik. Azonban hasznos tulajdonságai kifogásolhatatlanok.


A kaliforniai livrada cég ötlete, hogy ajándékozzunk művet karácsonyra. Az ajándékozott tudhatja kitől kapta a nemes alkotást, s az ajándékozó is törheti a fejét a legmegfelelőbbön. Mint a könyvesboltban...
Készítenek egy díszes kártyát, a kiválasztott könyv címlapjával (természetesen, adott egy a népszerű könyvekből álló lista e célra). A kártya ízléses, kellemes benyomást kelt, kiválóan beleillik az ajándékok forgatagába.

 A kártyán található kóddal a cég honlapján be lehet jelentkezni, s még azt is megkérdezi, milyen reader-en kívánjuk elolvasni az adott művet. Ez remek, hiszen az ajándékozottnak nem kell tudnia/kiderítenie, a meglepetés maradhat meglepetés.

E-könyvet adni nem megszokott dolog, azonban remek kezdeményezés, amihez jól fogott hozzá a kaliforniai livrada.


Forrás:
http://konyvkonnektor.hu/?p=2852
http://www.livrada.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése